برچسب ها در وردپرس چیست ؟

قسمت ششم دوره پایه آموزش وردپرس : تگ ها یا برچسب در وردپرس

درود و عرض ادب خدمت همراهان همیشگی پانی دیزاین ، با ششمین قسمت آموزش پایه وردپرس در خدمتتون هستیم ، در این قسمت که به آموزش برچسب ها در وردپرس مربوط است با همدیگه تگ های مطلب در وردپرس رو بررسی میکنیم و نکات مهم آن را خدمت شما عزیزان ارائه خواهیم کرد. لطفا تا پایان آموزش، با من همراه باشید…

پیش نیاز این مقاله، نوشته ها در وردپرس و دسته های وردپرس است.

معرفی برچسب های وردپرس

همانطور که در جلسه قبل گفتیم ، برچسب ها دسته بندی های خاص تر و کوچک تر را برای مطالب سایت انجام می دهند و به محتوای نوشته بستگی دارند، در حالی که دسته بندی بر اساس موضوع نوشته انجام می گیرد. برای ایجاد ارتباط بین مطالب در دسته های مختلف باید از برچسب گذاری استفاده کرد.

مثلا شما مطلبی در مورد “تعمیرات گرافیک در لب تاپ HP” نوشته اید، قطعا دسته بندی این مطلب چیزی مانند “تعمیرات لب تاپ” خواهد بود و انتخاب عبارت “تعمیر گرافیک” به عنوان دسته نمی تواند انتخاب مناسبی باشد.حالا فرض کنید برای “تعمیر گرافیک گوشی سامسونگ” نیز در دسته “تعمیرات موبایل” مطلبی منتشر کرده اید. اگر در هر دو مطلب منتشر شده از برچسب “تعمیر گرافیک” استفاده کنید ، کاربر به راحتی و با یک کلیک تمام مطالب مرتبط به هم را خواهد دید. در واقع تگ ها کلمات مهم متن هستند که دو مطلب را به یگدیگر مرتبط می کنند. (با کلمات کلیدی اشتباه نگیرید).

برچسب وردپرس چیست ؟

وقتی درحال نوشتن یک پست در وردپرس هستید، سمت چپ صفحه ، دارای جعبه ای به نام برچسب است. با تایپ یک یا چند کلمه و زدن دکمه Enter این برچسب‌ها در سایت ثبت می‌شوند. بهترین کاربرد تگ ها پیمایش و ارتباط بین مقالات است که آن ها را به یکدیگر متصل می نماید. همچنین از منوی نوشته ها < برچسب ها نیز می توانید تمام برچسب ها را ببینید و هرکدام را ویرایش یا حذف نمایید.

تگ های مطلب در وردپرس

برچسب‌ صحیح در وردپرس

قبلا مدیران سایت ها به عنوان مثال ، در سایتی که آموزش برنامه نویسی ارائه می داد ، در مورد مطلب “برنامه نویسی اختصاصی” صدها برچسب ایجاد می کردند. نمونه های تگ های تولید شده از این قرار بود : طراحی سایت، برنامه نویسی سایت، طراحی اختصاصی وب سایت، طراحی سایت با جوملا، طراحی سایت با وردپرس، طراحی سایت در تهران، طراحی اصولی سایت و…

درواقع دنیایی از برچسب‌ها که شاید خیلی از آنها به موضوع مرتبط نبودند را ایجاد می‌کرد. اما گوگل اعلام کرد که طبق الگوریتم پاندا، وبمستر نباید زیاد از برچسب ها در مطلب استفاده کند و این موضوع یعنی اینکه : گوگل با بمباران تگ مخالف است!

حاصل الگوریتم پاندا گوگل

پس از ارتقا الگوریتم و تکمیل آن ، بیشینه استفاده از برچسب ها تا ۱۰ تگ است. ما همیشه به کارفرمایان خود می گوییم که برای هر مطلب بین ۴ تا ۸ برچسب مناسب است. تعداد بیشتر از ۸ برچسب، گمراه کننده و تعداد کمتر از ۴ برچسب هم گیج کننده است.

نتیجه گیری برچسب ها در وردپرس

از تگ ‌ها فقط برای سازماندهی به مطالب و معماری سایت استفاده کنید؛ این کار را برای افزایش بازدید و سئو سایت انجام ندهید. چراکه معمولاً با ایجاد یک برچسب، یک آرشیو برای این برچسب در سایت وردپرسی ساخته می‌شود. پس با ساخت یک پست با ۱۰ برچسب، عملاً ۱۱ صفحه در سایت شما منتشر خواهد شد؛ که محتوای همه صفحات باهم یکی هستند! این زامبی پیج ها ، جان سایت را برای سئو میگیرند ، درواقع سایتی خواهیم داشت که صفحاتش زیاد و محتوایش اندک است. حال شما اگر جای گوگل بودید به این سایت اهمیت می دادید؟!

نتیجتا باید برای همان مثال آموزش برنامه نویسی اختصاصی ، تنها چند برچسب ساده اضافه کنیم. مثلا: آموزش برنامه نویسی ، آموزش طراحی سایت ، مفاهیم برنامه نویسی ؛ یعنی کلمات کلیدی که حداقل چندین پست در سایت شما از آن استفاده می‌کنند. تا وقتی کاربر وارد صفحه آرشیو برچسب آموزش طراحی سایت شد، هرچه پست در مورد این موضوع نوشته شده است ، نمایش داده شود. درنتیجه تعداد برچسب‌های کمتر و پست‌های بیشتر در یک برچسب بهترین کاری است که می‌توانید انجام دهید.

به پایان آموزش برچسب ها در وردپرس رسیدیم ، تشکر میکنم از همراهی شما. لطفا سوالات و پیشنهادات تونو در کامنت ها ارسال کنید و ما هم به تمامی دیدگاه ها با کمال میل پاسخ خواهیم داد. روزگار خوش 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × دو =