اگر آشپز هستید، آشپزخانه دارید یا در زمینه آموزش آشپزی و پخت انواع غذاها و شیرینی جات فعالیت می کنید، بهتر است هر چه سریعتر وبسایت خود را راه اندازی کنید. شاید این سوال برای شما پیش بیاید که داشتن یک سایت آشپزی چه کمکی می تواند به پیشرفت شما کند؟!
بدون شک، یک وبسایت آشپزی می تواند به فضای کسب و کاری شما اعتبار ببخشد و علاوه بر آن باعث افزایش کسب درآمد شما نیز می شود و همچنین طراحی این صفحه وب، قابلیت جذب مخاطبین هدف و تعامل با آنها را هم در پی خواهد داشت. تمامی این موارد می توانند دلایل قانع کننده ای برای پیاده سازی چنین سایتی در بستر وب باشند؛ بنابراین اگر به دنبال راهی هستید که شما را به اهدافتان نزدیک تر کند، طراحی و سئو سایت آشپزی می تواند یکی از این راه ها باشد. پس در ادامه با ما همراه باشید…
تعریف انواع روش های پرداخت مانند پرداخت در محل یا اتصال به درگاه های بانکی
اتصال به شبکه های اجتماعی
اتصال به شکه های اجتماعی از جمله: اینستاگرام، تلگرام، توییتر، فیسبوک و …
پروفایل کاربری
دارای پروفایل کاربری برای مشتریان جهت مشاهده یا ویرایش و وضعیت سفارشات
امنیت سایت
ماژول هاس امنیتی قوی برای جلوگیری از هک و اسپم سایت، آنتی دیداس و آنتی شلر قوی
بهبود رتبه سایت
دارای زیرساخت و ماژول های قوی سئو برای شناخته شدن در موتورهای جستجو
حمل و نقل
تعریف انواع روش های حمل و نقل برای محصولات فیزیکی
کپن های تحفیف
قابلیت تعریف انواع سناریو و کدهای تخفیف و فروش برای کاربر و همکار
امکانات پیشرفته
انواع گزارشات ، مقایسه محصولات ، افزودن به علاقه مندی ، تصاویر ۳۶۰ درجه و امکانات متنوع دیگر
مهم ترین مزایای طراحی سایت آشپزی
با توجه به روزمرگی و دغدغه مردم افراد زیادی هستند که علاقه زیادی به یادگیری آشپزی دارند اما توان حضور در کلاس های آنلاین و یا حتی وقت کافی برای این کار راندارند. از این رو با راه اندازی طراحی سایت آشپزی، این امکان وجود دارد که با یک جستجو ساده بتوان دستور پخت انواع غذا ها را دریافت کرد و یا حتی امکان ثبت نام در کلاس های آنلاین را فراهم می کند.
یکی دیگر از مزایای طراحی سایت آشپزی اشتراک گذاری تصاویر غذا ها در حین مراحل پخت است.
جالبه بدونید امروزه اکثر خانم های خانه دار هم اکنون مشغول همین کار هستند و از این طریق به درامد بالا رسیدند. بهتره بدونید که شبکه های اجتماعی (اینستاگرام- تلگرام و ….) بین مردم بسیار محبوب هستند اما برای مدیریت کسب و کار مناسب نیستند. برای مدریت کسب و کار اینترنتی نیاز به سایت است.
باید طراحی فروشگاه اینترنتی به گونهای عمل شود که بتوانید تعداد بینهایت محصول را پوشش دهید. همچنین باید مشخص گردد فروشگاهی که طراحی می شود مربوط به خدمات محصولات مجازی است یا محصولات فیزیکی؟ این دو با هم تفاوتهایی دارند و طبیعتا پلنهای مختلفی نیز برای هر کدام در نظر گرفته میشود و در هر دو صورت باید محدودیتی برای شما به وجود نیاید. این محدودیتها زمان طراحی سایت فروشگاهی و در افزودن محصولات ، اضافه کردن ویژگیهای مورد نظر به آن ، فیلترهای مختلف ، امکان جستجو و… باید مورد نظر و سنجش قرار بگیرد و به گونه ای سایت طراحی و اجرا شود که در آینده برای گسترش فروشگاه و خدمات شما هیچ مشکلی پیش نیاید.
همیشه در گسترش کسب و کار ، حرف اول و آخر را مشتری میزند! هر کاری در سایت انجام می شود باید در جهت جلب رضایت مشتری باشد. در طراحی فروشگاه اینترنتی باید به گونهای قدم برداشت که مشتریان زیادی جذب شود و آنها به سایت شما وفادار شوند. یکی از مراحلی که باید به آن در طراحی سایت فروشگاه اینترنتی دقت شود، کاربرپسند بودن است. هر طور حساب کنید یک فروشگاه اینترنتی پیچیدگیهای خاص خود را دارد ، ولی باید به مسیری قدم برداشت که این محدودیتها از بین برود. برای این منظور باید سطوح دسترسی را سادهتر کرد تا مشتری به راحتی هر آنچه میخواهد را مشاهده کرده و طی چند قدم ساده محصول را خریداری کند. مسلما این وظیفه طراح است و باید به این موضوع توجه ویژهای کند.
یکی از مسائلی که همیشه برای کارفرمایان و طراحان سایت بیشترین اهمیت را دارد، بحث امنیت است. در واقع اگر در طراحی فروشگاه اینترنتی نکات امنیتی رعایت نشود ، سایت قطعا با شکست مواجه خواهد شد. اما چگونه میتوان این امنیت را زمان طراحی سایت فروشگاهی رعایت کرد؟ با کدنویسی استاندارد و صحیح ، ماژول های امنیتی ، آنتی دیداس ، آنتی شلر و… ؛ اگر در کدنویسی سایت بی دقتی شود ممکن است با یک شکاف امنیتی بزرگ در آینده رو به رو شویم. یا اگر از ماژول هایی استفاده شود که از استاندارد کافی برخوردار نباشند ، به راحتی سایت کارفرما مورد حمله قرار می گیرد. به همین دلیل ما همیشه در طراحی سایت ها نهایت دقت را داریم تا بهترین نمونه سایت را به کارفرمای گرامی تحویل نماییم.
مطمئنا در فروشگاه اینترنتی بخشهایی وجود دارند که نیازمند ارائه راهنمایی به مشتریان هستند. برای این منظور حتما راهنمایی باید در نظر گرفته شود که مشتریان برای رسیدن به هدف خود چگونه با فروشگاه اینترنتی کار کنند. اینگونه میتوانید مطمئن باشید که مشتری منظور شما را متوجه شده و از طرفی به آنها این اعتماد را میدهید که همیشه حواستان به آنها و عملکردشان هست.
قبلا در مقالات طراحی سایت وردپرس و برنامه نویسی اختصاصی به صورت کامل تفاوت های طراحی و برنامه نویسی را توضیح دادیم. اما این سوال مطرح می شود که خودمان سایت را طراحی کنیم یا به تیمی که متخصص است واگذار کنیم؟ طراحی سایت فروشگاهی یک حرفه کاملا تخصصی است که باید طبق اصول و قوانین خاصی انجام شود ، اگر شما آشنا به این قوانین هستید که خودتان میتوانید چنین کاری انجام دهید. فقط کافی است ویژگیها و اصول را رعایت کنید. اما اگر نمیتوانید ، هرگز دست به کار نشوید و کار را به افراد و تیمهای متخصص بسپارید. همچنین هزینه های اولیه در هر دو مورد کدنویسی و طراحی متفاوت است که با توجه به عملکرد و چشم انداز آینده به کارفرما مشاوره های ویژه داده خواهد شد. در آخر باید به این نکته اشاره کنم هرچه برای برنامه نویسی و طراحی وقت خود را صرف نکنید بهتر است ، زیرا همین زمان و انرژی را می توانید روی توسعه و فروش محصولات و خدمات به کار گیرید و قطعا نتیجه خیلی بهتری خواهد داد و یک تیم قوی همانند پانی دیزاین با پشتیبانی فنی می تواند خیال شما را از بابت سایت و کدها آسوده نماید…
بخش اصلی و مهم که در طراحی فروشگاه اینترنتی باید در نظر گرفته شود ، مراحل پرداخت الکترونیکی و اتصال به درگاه است. این قسمت باید کاملا استاندارد و به دور از مشکل باشد ؛ در غیر اینصورت سایت فروشگاهی با یک برچسب بزرگ بیاعتمادی از سمت مشتری مواجه خواهد شد. به همین دلیل ما در دپارتمان های طراحی سایت وردپرس و برنامه نویسی اختصاصی پانی دیزاین همیشه براین اصل واقفیم که ساده سازی مراحل پرداخت اصلی ترین اقدام سایت فروشگاهی است تا مشتری بدون اتلاف وقت ، به راحتی محصول مورد نظر خود را خریداری نماید.